Пържена свинска кайма със соево сирене
Необходими продукти
- 1 с. л. олио
- 1 опаковка соево сирене (твърдо – натрошено)
- 500 гр. свинска кайма
- 1 с. л. царевично нишест
- е1 с. л. студена вода
- зелен лук за украса
- магданоз за украс
- а2 ч. л. сусамено масло.
За соса:
- 1 ч. ч. пилешки бульон
- 2 с. л. соев сос
- 1 ч. л. чесън
- 1 ч. л. джинджифил
- 1 с. л. сладък чили сос
Основни ястия с месо
Начин на приготвяне
Включете котлона на средна степен. Запържете каймата с 1 с. л. олио докато покафенее. Прибавете соевото сирене, сусаменото масло и всички продукти за соса без чилито. Оставете ги да врат 3 мин. Разтворете нишестето във водата и ги прибавете в тигана, за да сгъстите сместа. Украсете със зелен лук, магданоз и сладкия чили сос.